top of page
userstyles-bg-home-wrapper.jpg

Medisinsk rynkebehandling

Klinikk Z Vanity benytter Botox som injiseres i muskler, eller dypt i huden. Behandlingsformen er verdens mest brukte innenfor kosmetiske injeksjoner. Botox blokkerer impulser fra de motoriske nervene til de små ansiktsmusklene som forårsaker rynker og linjer. Resultatet er at huden jevnes ut og blir glattere. De ubehandlede musklene forblir upåvirket, og den normale mimikken opprettholdes.

De vanligste områdene man behandler med Botox er rynker i pannen, mellom øyne (”bekymrings-rynken”) og rynker som kommer frem ved øynene når du smiler (”kråkeføtter”)

Botox er også svært virkningsfullt mot svetteproblemer - som for eksempel i armhulene.

 

Behandlingen tar rundt 15 minutter - litt avhengig av hvor mange områder man ønsker å behandle. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. Unngå å gni eller massere stedet de første dagene. Dette kan i sjeldne tilfeller føre til at legemiddelet sprer seg til uønskede muskler. Etter injeksjonene tar det 3-4 dager før det begynner å virke, og 1-2 uker før man får full effekt.

 

I enkelte tilfeller vil det være nødvendig å kombinere Botox med en filler (Juvéderm)  for å oppnå et optimalt resultat. Det er viktig å være klar over at effekten av Botox er avhengig av dybden på rynkene.

 

Etter behandlingen kan du forvente at du vil være litt øm på innstikkstedet. I noen tilfeller kan det bli en liten bloduttredelse, men det har ingen innvirkning på selve resultatet.

 

Vi kan ikke stille garanti for ditt resultat, og som ved alle legemidler kan det være en liten sjanse for at botox ikke virker på deg (hos ca 5%). Det må samtidig sies at de fleste har svært god effekt av Botox.

 

Vi behandler ikke gravide.

Se også www.botox.com for mer informasjon.

bottom of page