top of page
userstyles-bg-home-wrapper.jpg

BEHANDLINGER

Hva er Juvedérm Ultra©?

 

Dette er en filler som hovedsaklig består av hyaluronsyre. Det er en syre som finnes naturlig i kroppen, men den avtar etter ca  fylte 20 år. Filleren injiseres inn i dermis (mellomhuden) og virker slik at den trekker til seg fuktighet.  Det er en ikke-permanent filler, og faren for varige komplikasjoner er derfor ikke til stede.

 

Juvedérm Ultra® er godkjent av FDA i juni 2006, og er "neste generasjon" av hyaluronsyre ( HA) fillere, og er den eneste hyaluronsyre filleren som har en FDA godkjenning for å vare opp til 1 år.

 

Hva kan behandles med Juvedérm Ultra©?

 

Alle rynker og linjer der Botox ikke er egnet. Særlig i rynker rundt munnen og nasolabiale furer (linjer fra nesen og ned til munnvikene) er vanlige områder. Den er også utmerket til leppebehandling.

Hvorfor har jeg valgt å benytte Juvedérm Ultra©?

Svaret er enkelt: Produktet er unikt i konsistens, unikt å jobbe med, unik i varighet og ikke minst unik bedøvelse! Det blir et jevnt og fint resultat. Til og med spissene er slipt på en helt spesiell måte slik at de skal være mest mulig skånsomme. Alt dette gjør denne filleren til en vinner for klinikk Z Vanity!

bottom of page